17-08-2017 . NL Home | Contact | Mailinglist | Sitemap | Support | Webmail Search Engine Optimization - Stap voor stap
Search Engine Optimization - Stap voor stap
Gezocht: gemotiveerde programmeurs ASP/MS SQL * PHP/MYSQL
Search Engine Marketing
Search Engine Optimization
Search Engine Advertising
Search Engine Consulting
.EU registrar
My RIS

Search Engine Optimization - Stap voor stap

SEO ... ?ConsultancyRenderende sites
Magic or technologyWat wordt er verkocht?Lopende Projecten
Stap voor stapKwaliteitslabel

Een eerste stap naar een renderende website


Een veel voorkomende fout die tegenwoordige gemaakt wordt is dat de focus teveel op zoekmachine optimalisatie gelegd wordt en veel te weinig op de website zelf. Er worden kosten nog moeite gespaard om de website te optimaliseren voor de zoekrobotten, maar de gebruikers van de site zelf worden in de kou gelaten.

Zorg voor structuur


Een website moet in eerste instantie ontworpen zijn voor de bezoekers (en niet voor de zoekrobotten), want zij zijn het die uiteindelijk overhaald moeten worden om voor uw product(en) te kiezen. Zorg er dus voor dat uw website vlot navigeerbaar is, dat de navigatie duidelijk, ondubbelzinnig en overzichtelijk is. Besteedt ook aandacht aan de structuur van de website, maak er geen rommeltje van. Hou alles gestructureerd en overzichtelijk, zodat de bezoeker niet verdwaalt ... Een verdwaalde bezoeker is (meestal) een verloren bezoeker, de websites van uw concurrenten zijn maar op een muisklik afstand.

Bezoekers eerst!


Begint u aan een nieuwe website, laat u dan niet vangen in de netten van zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd), maar hou rekening met bovenstaande. De bezoeker komt op de eerste plaats. Heeft u al een bestaande website probeer dan indien mogelijk te werken aan de navigatie, de structuur van de website. Een kleine aanpassing kan soms voor de gebruiker het verschil maken om al dan niet voor uw product te kiezen.
Meer informatie? Contacteer ons ...
Real Internet Solutions bvba - Rijksweg 24 - 8520 Kuurne - Tel.(+32)056/32.50.27 - Fax(+32)056/32.50.29 - BTW BE 464.341.572
Alle prijzen zijn onder voorbehoud. - Algemene Voorwaarden. - Terms & policy. - Privacy Statement.