17-08-2017 . NL Home | Contact | Mailinglist | Sitemap | Support | Webmail Search Engine Optimization - Magic or technology
Search Engine Optimization - Magic or technology
Gezocht: gemotiveerde programmeurs ASP/MS SQL * PHP/MYSQL
Search Engine Marketing
Search Engine Optimization
Search Engine Advertising
Search Engine Consulting
.EU registrar
My RIS

Search Engine Optimization - Magic or technology

SEO ... ?ConsultancyRenderende sites
Magic or technologyWat wordt er verkocht?Lopende Projecten
Stap voor stapKwaliteitslabel
Keep It Simple and Stupid

Keep It Simple and Stupid


RisKISS, as always - keep it simple and stupid

Aangezien het SEO gebeuren een zaak is van techniek ben je bij je provider als SEO partner het best !

Wie kan er anders beter inspelen op de technische specs van een Google, alta Vista, Yahoo, enz ..
Wie kan er krachtiger Cross links plaatsen dan de beheerder van enkele duizenden websites, wie heeft de mogelijkheid een .nl in zijn datacenter in Nederland te hosten, een .fr in frankrijk, enz ...
En hoe doen we het .... een tipje (natuurlijk:-)

Professionele zoekmachine optimalisatie is niet gissen, maar weten. Het is een complexe aanpak met de juiste adviezen, die op het einde van de rit resultaten moet opleveren voor uw bedrijf. Ris Technics heeft een sterke strategische werkwijze bedacht, die keer op keer vruchten afwerpt. We maken geen geheim van onze beproefde strategie naar online marketingsucces!

EN : METEN IS WETEN !! Dus als U uw Return moet voorleggen aan uw CEO, gebruik dan onze Webalitics tools !!!


Bij elke zoekmachine optimalisatie werken we de basistaken af. Afhankelijk van de opbouw van uw website voorzien we nog extra ingrepen.

Uitgebreide audit van de website


We maken een grondige analyse van uw website, zodat een duidelijk beeld ontstaat over de mogelijkheden, obstakels en de concrete aanpak van de
volledige zoekmachine optimalisatie.


Bepalen van de relevantste zoektermen


Op basis van de inhoud en de diensten van uw bedrijf en haar website bepalen we de relevantste zoektermen. Wij hebben toegang tot gegevensbanken waarin precies kan opgezocht worden:
- welke zoekwoorden interessant zijn
- hoe vaak ze opgezocht worden
- hoeveel concurrentie er voor die zoektermen is.

Als klant mag u steeds een lijst van trefwoorden leveren. We bestuderen dan voor elke term het potentieel en de relevantie. Deze lijst is dan aanvullende informatie op onze research.


Wegwerken van zoekmachine-onvriendelijke obstakels


Sommige technologieën verstoren het optimale indexeringsproces of de gunstige rangschikking nadien. We verwijderen deze technologieën niet van de site, maar zorgen ervoor dat ze de zoekmachine optimalisatie geen schade berokkenen.


Optimalisatie van de website


Teksten worden herbekeken en indien nodig (licht) herschreven, de schikking van uw specifieke webpagina's wordt aangepast indien vereist en voor elke zoekterm wordt de specifieke zoekmachine optimalisatie geïmplementeerd.


Implementatie van een bezoekerteller


We voegen een bezoekerteller toe aan uw website. De teller is onzichtbaar voor de bezoekers, maar voor u snel toegankelijk via het klantenpaneel.


Aanmaak van extra pagina's


We maken extra pagina’s vol informatie aan (‘information pages’) met slechts één doel: hoog scoren, voor een welbepaalde zoekterm, bij één of meer search engines. Deze pagina's zijn hooginformatief en uiterst zoekmachinevriendelijk.

Verbetering of aanmaak van de linkpopularity


Linkpopulariteit betekent dat uw website op inhoudsgerelateerde sites vermeld wordt en vice versa: dat u ook linkt naar de correcte sites. Zoekmachines beschouwen uw site dan automatisch als informatief en dus relevant. We bestuderen daarom aandachtig welke links nodig zijn en waar ze moeten staan, zowel op uw website als op die van anderen. Zo haalt u aanzienlijk sneller optimale topposities en behoudt u die competitieve positie ook gemakkelijker.


Aanmelding van de website bij de zoekmachines


Zodra de zoekmachine optimalisatie afgerond is, wordt uw website aan de zoekmachines toegevoegd.


Evaluatie van de posities


Zodra de resultaten van de zoekmachine optimalisatie zichtbaar zijn, starten we de evaluatie. Heeft het proces het gewenste effect? Is uw site zichtbaar in de hoogste regionen van de belangrijke zoekmachines? En voor de juiste zoekwoorden? Als dat niet zo is, dan herhalen we stap 1 tot 9 van de optimalisatie (met uitzondering van stap 5), net zolang tot uw site meerdere topposities behaalt. En uw internetmarketing dankzij SEO een succes is.
Meer informatie? Contacteer ons ...
Real Internet Solutions bvba - Rijksweg 24 - 8520 Kuurne - Tel.(+32)056/32.50.27 - Fax(+32)056/32.50.29 - BTW BE 464.341.572
Alle prijzen zijn onder voorbehoud. - Algemene Voorwaarden. - Terms & policy. - Privacy Statement.